Vinkort

Husets hvidvin, Hunter’s Creek Chardonnay, Australien

Druesorten Chardonnay kendes fra stort set alle vinproducerende områder i verden og blandt de mest efterspurgte. De fuldmodne druer giver her en aromatisk hvidvin med en lækker aroma af tropisk frugt. Vinen er ganske fyldig og kombinerer elegant den bløde fylde med et flot, frisk pift af citrus. En rigtig lækker all-round-vin, der kan nydes ved enhver lejlighed.

  • 1/1 fl. kr. 189,-
  • 1/2 fl. kr. 119,-
  • Glas kr. 52,-

Königsmosel kr. 219,-

Riesling, Tyskland

Skråningerne ved Mosel hører til de stejleste i verden, hvilket giver stokkene og druerne optimal soleksponering. Rieslingdruen har perfekte vækstbetingelser i dette område. Königsmosel Riesling er en ganske sødmefuld, velafbalanceret hvidvin, der er særdeles velegnet som kølig aperitif når noget skal fejres, eller som akkompagnement til lette retter.

Patriarche Chardonnay kr. 219,-

Vin de Pays d’Oc – Frankrig

Patriarche Chardonnay har en smuk gulliggrøn farve. Aromaen er frisk med blomstrende strejf og antydninger af citrusfrugter og vanille. Smagen er fyldig og velafbalanceret med en herlig langvarig afslutning.

Chacabuco kr. 239,-

Chardonnay, Argentina

Chacabuco Chardonnay har en smuk gylden farve med strålende grønlige nuancer. Aromaen er fyldig og vedholdende med strejf af tropiske frugter. Smagen er delikat, cremet og kompleks.

​Pinot Grigio kr. 249,-

Minini, Italien

Denne Pinot Grigio vil forbløffe dig med sin elegante og moderne stil. Farven er lys strågul med grønne reflekser. Vinen har en vinøs, delikat og frugtholdig aroma og en frisk og vedvarende smag.

Dopff au Moulin kr. 289,-

Riesling Traditionelle – Alsace, Frankrig

Riesling er uden sammenligning den mest kendte af Alsace’s druesorter. Dopff au Moulin Riesling tilbyder en elegant frugtagtig aroma med bl.a. lemon, grape og fersken, men også noter af hvide blomster. Smagen er tør, intens og frisk, med god fyldig struktur. Vinen er særdeles velegnet til muslinger, fjerkræ og lyst kød.

Husets rødvin, Hunter’s Creek Shiraz / Cabernet, Australien​

Hunter’s Creek fremstår med en flot, rød farve og en indtagende duft af moden frugt og krydderi. Smagen er velafbalanceret, ganske kraftig og giver en god fornemmelse af fylde på tungen. En rigtig lækker all-round-vin, der kan nydes til stort set enhver kødret.

 

  • 1/1 fl. kr. 189,-
  • 1/2 fl. kr. 119,-
  • Glas kr. 52,-

Carta Vieja 1/2 fl. kr. 129,-

Cabernet Sauvignon, Chile

Duften er præget af solbær og lidt grønne urter. Smagen er lækkert saftig, let krydret med modne solbær, lidt mørke kirsebær, krydderurter, toast og lidt egetræs vanilje. Vinen er særlig blød, men dog med en usædvanlig fyldig smag med en tydelig aroma, der viser, at den er lavet af den ædle Cabernet Sauvignon-drue.

Primitivo Badia Alle Corti kr. 219,-

Puglia, Italien

Primitivo-druen er nært beslægtet med Zinfandel, der kendes fra Californien, og den trives i det varme og tørre klima på ”Italiens hæl”, hvor den frembringer kraftige og elegante vine. Denne vin har en intens rubinrød farve. I aromaen fornemmes tjære, lakrids og røde bær. Smagen er kraftig med god tannin og efterfølges af en saftig og delikat eftersmag.

Boschendal Lanoy kr. 279,-

Cabernet Sauvignon / Merlot – Sydafrika

Det er en klassisk vin med perfekt harmoni mellem den mørke frugt fra Cabernet Sauvignon og den friske røde duft fra Merlot. Smagen er frugtagtig, velafbalanceret med en blød og afrundet tannin og spænder fra solbær og brombær til friske røde kirsebær med god kompleksitet.

Parducci kr. 299,-

Small Lot Blend – Zinfandel, Californien

Hvert parti druer vinificeres og lagres individuelt for at udvikle partiernes helt egne smagsog aromaprofiler. Zinfandeldruerne fra de små partier, giver her en robust vin med en ligefrem karakter og en frodig smagsoplevelse. Vinen tilbyder dejlige smagsoplevelser af friske brombær og sød kirsebærfrugt, krydret med kompleksiteten af kaffe, kakao og sort peber. Det er ikke en traditionel, sød og fed californisk Zinfandel, den er mere raffineret og elegant i smagen.

Los Haroldos kr. 279,-

Family Reserva Malbec – Argentina

Los Haroldos Family Reserva Malbec har en dyb rød farve med strålende lilla nuancer. Aromaen byder på røde frugter som kirsebær, blommer og hindbær kombineret med strejf af egetræ, chokolade og vanille. Smagen er blød med moden tannin og velafbalanceret syre, der kæler behageligt for ganen i den vedholdende eftersmag.

Ripasso, Cà del Toma kr. 289,-

DOC Valpolicella – Italien

Druesammensætningen består af Corvina, Rondinella og Molinara druer. Cà del Toma fremtræder med en flot, dyb, rubinrød farve og en markant delikat bouquet, med flot præg af modne frugter og krydderier. Smagen er vedvarende med en fløjlsblød struktur og god balance mellem frugt og tannin.

Amarone , Cà del Toma kr. 399,-

Della Valpolicella, Italien

Vinmarkerne ligger fortrinsvis på skråninger og druerne er af meget høj kvalitet, og Ca´del Toma tørre, mineralske stil er umiskendelig. Alle druer håndsorteret og håndtørres og resultatet er en superlækker og elegant Amarone med en behagelig krydret bouquet med brombær og sorte kirsebær. Smagen er fyldig med masser af frugtnoter ledsaget af krydderier, chokolade og kaffe samt velintegrerede tanniner.

Husets rosévin, Hunter’s Creek Shiraz Rosé, Australien

Smagen er dejlig frugtrig med noter af modne sommerbær som f.eks. jordbær og hindbær, med en fint afstemt krydret eftersmag samt en frisk syre som afbalancerer vinen fortrinligt.

  • 1/1 fl. kr. 189,-
  • 1/2 fl. kr. 119,-
  • Glas kr. 52,-​

Vino Rosato kr. 229,-

Minini, Italien

Vino Rosato er lavet af en kombination af druer fra det centrale Italien og Sicilien og har en perfekt kombination af friskhed og karakter. Vinen har en intens farve og en fyldig og frugtagtig smag med strejf af blomster.

Aperitif / Mousserende

 

​Shine Hugo kr. 179,-

​Mousserende cocktail med hyldeblomst

Shine Hugo er en mousserende cocktail med frugtagtig aroma af hyldeblomst og et strejf af citron og mynte. Shine er ikke kun forfriskende om sommeren, men velegnet til festlige begivenheder gennem hele året.

Pol Rémy kr. 179,-

Peche, Frankrig

Pol Rémy Pêche er en mousserende vin med en vidunderlig smag af fersken og et meget elegant udstyr. Den er fortræffelig til velkomstdrink, aperitif, et forførende glas med den, du holder mest af, – ja mulighederne er mange.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport​

Fødevarestyrelsens kontrolrapport​